Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada trende ağlamak

Rüyada trende ağlamak

Rüyada trende ağlamak kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, zahmete ve derde düşeceğine, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, mal ve para biriktireceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada trende ağlamak gördüyseniz:

  • Zorlanmanız olayların ilerlemeyeceği anlamına gelmiyor.

Rüyada trende ağlamak yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada trende gelin görmek yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada trende yolculuk yapmak kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına yorulur.

Rüyada trenden kaçmak ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına inanılır.

Rüyada sevdiğini trende görmek pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada trenden atlamak eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına inanılır.

Rüyada trenden ezilmek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada trende ölmek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments