Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tren raylarında yürümek

Rüyada tren raylarında yürümek

Rüyada tren raylarında yürümek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tren raylarında yürümek gördüyseniz:

  • İstemediğiniz çekişmeler olabilir.

Rüyada tren raylarında yürümek hayırlı bir sürece girileceğine, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, herkesten ileriye gideceğine tabir olunur.

Rüyada tren rayına düşmek karlı çıkacağına, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine tabir olunur.

Rüyada raydan çıkmış tren görmek ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tren ve ray görmek çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, ağır günler geçireceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada trenin raydan çıkmasını görmek hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, büyük takdir toplanacağına, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tren ve tren rayı görmek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yalan söylemeyeceğine, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına delalet etmektedir.

Rüyada tren rayında oturmak her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine rivayet eder.

Rüyada tren rayı döşemek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments