Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tren rayına düşmek

Rüyada tren rayına düşmek

Rüyada tren rayına düşmek arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, böylece işlerini yoluna sokacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine delalet eder.

Rüyada tren rayına düşmek gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde sürtüşmeler görülebilir ya da ailevi sorunlarınız olabilir.

Rüyada tren rayına düşmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Rüyada tren rayı görmek dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, şansının ve bahtının açık olacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada raydan çıkmış tren görmek olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, masabaşı bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada tren rayından geçmek kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, onun istediği yoldan gideceğine, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına yorulur.

Rüyada tren raylarını görmek parasını dikkatli harcayacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine işarettir.

Rüyada trenin raydan çıktığını görmek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, daha fazla gelir elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tren rayına atlamak gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, deniz aşırı işler yapılacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tren ve tren rayı görmek aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments