Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tren görmek

Rüyada tren görmek

Rüyada tren görmek bolluk içinde yaşamaya, bolluk ve berekete kavuşacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tren gördüyseniz:

  • Bazı işlerinizde gelişme kaydedebilir ya da halledilmesi gereken pek çok konuyu çözebilirsiniz.Güvendiğiniz yakın arkadaşlarınızdan fikir alıp, eksiklerinizi giderebilirsiniz.

Rüyada denizde trenle gitmek elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, gönül gözünün açılacağına, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına işaret eder.

Rüyada trene koşmak sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine alamet eder.

Rüyada tren bileti almak zenginliğe kavuşacağına, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına işaret eder.

Rüyada siyah tren görmek çok büyük üzüntü yaşayacağına, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada trenin önünde gitmek çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, zorluklarını aşacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine tabir olunur.

Rüyada yolcu treni görmek kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada tren rayına düşmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına delalet eder.

Rüyada trenle sudan geçmek sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, dünyasının bir anda değişeceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments