Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada trafik polisi olmak

Rüyada trafik polisi olmak

Rüyada trafik polisi olmak yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, eşler arasında bir soğukluk olacağına, işlerinin gelişme göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada trafik polisi olmak gördüyseniz:

  • Üzerinizde göz var.

Rüyada trafik polisine yakalanmak yeni bir ilişkiye başlanacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada trafik polisinden ceza yemek sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada trafik polisi olduğunu görmek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine alamet eder.

Rüyada trafik polisi görmek siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, nefsini terbiye etmeyi başaracağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına işaret etmektedir.

Rüyada trafik polisi olmak yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada trafik kazasından ölmek hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının trafik kazası yaptığını görmek yardımcı olmayacağına, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına inanılır.

Rüyada trafik işaretleri görmek bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments