Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasının etini yemek

Rüyada babasının etini yemek

Rüyada babasının etini yemek kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, o işi canlandıracağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada babasının etini yemek gördüyseniz:

  • Çok önemli konuları çözmek veya hayatınızda büyük değişiklikler yapmak istiyor olabilirsiniz.

Rüyada ölmüş babanın etini yemek her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada babasının etini yemek sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, kazançların artacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına delalettir.

Rüyada vefat etmiş anne baba görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine delalettir.

Rüyada babayı vefat etmiş görmek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına delalet etmektedir.

Rüyada vefat etmiş babayı hasta görmek gözünü en yukarılara dikeceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına inanılır.

Rüyada ölmüş babadan et almak rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada babasının iflas ettiğini görmek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, tüm kederinin uçup gideceğine, planların sarkacağına inanılır.

Rüyada babanın biriyle kavga ettiğini görmek hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments