Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasından para almak

Rüyada babasından para almak

Rüyada babasından para almak rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, iyi halin geleceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, mutlu olacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine işaret eder.

Rüyada babasından para almak gördüyseniz:

  • Eski bir meslektaş ya da arkadaşınızla karşılaşabilirsiniz ya da ani gelişmeler sıkıntı yaratabilir.

Rüyada babadan kağıt para almak sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aldığı borçların katbekat artacağına yorulur.

Rüyada babasının para verdiğini görmek beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, sorunların hallolacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen babadan para almak günü birlik tatillere çıkacağına, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş babasina para vermek her istediğini elde edeceğine, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş babaya para vermek aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına işarettir.

Rüyada babasından para aldığını görmek daha başarılı ve kazançlı olacağına, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, imkânlarını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada babanın elinde para görmek her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, takdir edilen kişi olacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada babanın para verdiğini görmek yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, sosyal konumunun değişeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments