Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topraktan ot koparmak

Rüyada topraktan ot koparmak

Rüyada topraktan ot koparmak malının ve parasının eksilmeyeceğine, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, sorumlu tutacağına, çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada topraktan ot koparmak gördüyseniz:

  • İkna yeteneğinize güvenerek, yakınlarınızı isteklerinizi yerine getirmeleri konusunda hızla harekete geçirebileceğinizi düşünüyorsanız, yanılıyor olabilirsiniz.

Rüyada topraktan ot koparmak devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, kariyer sahibi olacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada topraktan ot toplamak zorlukların yakın zamanda biteceğine, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine delalettir.

Rüyada kuru ot temizlemek ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, güzel ameller işleyeceğine işaret eder.

Rüyada sofraya oturmamak rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezar üstünde ot görmek hastalanacağına, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına delalettir.

Rüyada ot dikmek kendisini çok kötü hissedeceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına alamet eder.

Rüyada ot atmak iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, dilediği gibi yaşayacağına, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada koyuna ot vermek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments