Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topraktan mezar görmek

Rüyada topraktan mezar görmek

Rüyada topraktan mezar görmek malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, rahat geçinerek yaşayacağına inanılır.

Rüyada topraktan mezar gördüyseniz:

  • Fazla düşünmeden aklınıza gelen ilk tercihi yapın.

Rüyada mezarlık toprağı görmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezardan toprak aldığını görmek hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada mezar toprağı yemek kendisi için faydalı şeyler yapacağına, tamamen içine kapanacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta toprak kazmak manevi bir rahatlama yaşanacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezara kürekle toprak atmak ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına işarettir.

Rüyada mezarlıktan toprak almak çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine yorulur.

Rüyada mezarın üstüne toprak atmak şansının geri döneceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada mezar toprağı öpmek üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, kötü yola sapmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments