Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprakta altın bulmak

Rüyada toprakta altın bulmak

Rüyada toprakta altın bulmak yeni bir ortama gireceğine, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine işaret eder.

Rüyada toprakta altın bulmak gördüyseniz:

  • Herkesin yararına değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada toprak altından para bulmak başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine yorulur.

Rüyada topraktan altın bilezik bulmak sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, ferah düzeyinin yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada topraktan altın bulmak gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada toprak altında hazine bulmak rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine işaret eder.

Rüyada toprakta altın bulmak problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına işaret eder.

Rüyada toprak kazıp altın bulmak böyle işlere kalkışacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada toprak altında altın bulmak işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada toprak içinde altın bulmak üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments