Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprağa kemik gömmek

Rüyada toprağa kemik gömmek

Rüyada toprağa kemik gömmek ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, kazancının çoğalacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada toprağa kemik gömmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda ağırlığını kaybetmeye başlayan kişileri uyarmaya çalışmanın bir faydası olmayabilir.

Rüyada toprağa kemik gömmek belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada toprakta kemik görmek dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada soğanı toprağa gömmek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, yenileneceğine ve can bulacağına yorulur.

Rüyada kuranı kerimi toprağa gömmek yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, mesleğinde atılım yapacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada toprağa eşya gömmek iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine inanılır.

Rüyada yılanı toprağa gömmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına rivayet eder.

Rüyada canlı insanı toprağa gömmek maddi anlamda çok ileri gidileceğine, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini toprağa gömmek en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, iyiliklerden yüz çevirmeye inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments