Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprağa isim yazmak

Rüyada toprağa isim yazmak

Rüyada toprağa isim yazmak hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, makam edineceğine, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına alamet etmektedir.

Rüyada toprağa isim yazmak gördüyseniz:

  • Öyleyse en kısa zamanda kendinizi yetiştirmeye çalışın.

Rüyada toprağa isim yazmak parasının ve malının eksik kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kağıda isim yazmak ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, canının kıymetini bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eline isim yazmak somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezar taşına isim yazmak çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada ayakkabı altına isim yazmak sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabının altına isim yazmak variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine alamet eder.

Rüyada gelin ayakkabısına isim yazmak sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, insanlara her türlü yardımı yapacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada ağaca isim yazmak zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments