Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasını tuvalette görmek

Rüyada babasını tuvalette görmek

Rüyada babasını tuvalette görmek düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, daha temkinli ve garantici olacağına işaret etmektedir.

Rüyada babasını tuvalette gördüyseniz:

  • Yapabilecekleriniz konusunda kendinizi hafife alıyorsunuz.

Rüyada babayı tuvalette görmek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kötü bir duruma düşürüleceğine, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babasını tuvalette görmek çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada ölüyü tuvaletini yaparken görmek hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine tabir olunur.

Rüyada tuvalet kuyusu temizlemek her geçen gün sorunların artacağına, bir düşmanın kötü haberini almaya, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuvaletin içinde ekmek görmek eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada tuvalet deliğine elini sokmak yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine inanılır.

Rüyada tuvalete sıcak su dökmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine işarettir.

Rüyada tuvalet deliğine girmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments