Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç şekillendirmek

Rüyada saç şekillendirmek

Rüyada saç şekillendirmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, koltuğunun da yükseleceğine, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, kişinin sıkıntılarından arınacağına, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına delalet eder.

Rüyada saç şekillendirmek gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla beklentisi olan, size fazlaca görev yükleyen ya da sizden faydalanmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada saça şekil vermek sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçlara şekil vermek onun iyi olduğunu öğreneceğine, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçlarına şekil vermek aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada saç şekillendirmek kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, çalışılan firmanın atağa geçeceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine yorulur.

Rüyada saç şekil vermek kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, saygınlık kazanacağına rivayet eder.

Rüyada saç şekillendirici görmek hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada saçlarını şekillendirmek bazen de rahat geçeceğine, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine inanılır.

Rüyada saçına şekil vermek kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments