Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırtıllar görmek

Rüyada tırtıllar görmek

Rüyada tırtıllar görmek keyif ve neşe içinde yaşayacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada tırtıllar gördüyseniz:

  • Geleceği düşünerek hareket etmekte fayda var.

Rüyada tırtılın kelebek olduğunu görmek evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, alışveriş yapacağına, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tırtıl beslemek eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, toplumda yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada tırtıl böcek görmek maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil tırtıl görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü tırtıl görmek hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına delalet etmektedir.

Rüyada turuncu tırtıl görmek kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tırtıl kurt görmek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, çileli ve zorlu günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçında tırtıl görmek uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, sorunların ardı ardına geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments