Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnak kopması görmek

Rüyada tırnak kopması görmek

Rüyada tırnak kopması görmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına rivayet eder.

Rüyada tırnak kopması gördüyseniz:

  • Biraz daha şeffaf olmaya çalışın.

Rüyada tırnaklarının olmadığını görmek sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada tırnaklarda oje görmek rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına işarettir.

Rüyada tırnağında kırmızı oje görmek zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tırnağının kalktığını görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tırnaklarını dipten kesmek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tırnaklarını boyalı görmek hayırlı bir işe adım atılacağına, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada tırnaklarını kısa görmek hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak tırnağının çıkmasını görmek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, helal rızıklara kavuşulacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments