Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tim görmek

Rüyada tim görmek

Rüyada tim görmek herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tim gördüyseniz:

  • Dedikoduların canınızı sıkmasına izin vermemeniz en doğru karar olacak.

Rüyada özel tim görmek yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kendini timarhanede görmek kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada tim görmek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments