Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini timarhanede görmek

Rüyada kendini timarhanede görmek

Rüyada kendini timarhanede görmek hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, sıkılacağına ve üzüleceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine işarettir.

Rüyada kendini timarhanede gördüyseniz:

  • Bazı meslektaşlarınıza ya da arkadaşlarınıza yapacağınız jest veya yardımlar fırsatları beraberinde getirebilir.

Rüyada özel tim görmek hayırlı yollara gireceğine, kötü ve hasta günler geçireceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına inanılır.

Rüyada kendini timarhanede görmek hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada tim görmek projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments