Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tilki yemek

Rüyada tilki yemek

Rüyada tilki yemek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, yeni bir iş bulacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, ticaret hayatını ilerleteceğine işaret eder.

Rüyada tilki yemek gördüyseniz:

  • Sonu ne olursa olsun, her anlamda risk almaya hazır görünüyorsunuz.

Rüyada tilki yemek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, daha rahat para kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tilki eti yemek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı tilki görmek kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada tilki ve yavrusunu görmek üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada evde tilki görmek kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına delalet eder.

Rüyada tilki tutmak hayal kırıklığına uğrayacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, iyi bir kariyer edineceğine yorulur.

Rüyada tilki yavrusu yakalamak hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, böylelikle yüzünün güleceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamile tilki görmek sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, büyük başarıla kazanacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments