Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ticari araba görmek

Rüyada ticari araba görmek

Rüyada ticari araba görmek üzüntülerin sona ereceğine, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, iyi gelir getiren işler yapılacağına, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, kendi işini açacağına, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ticari araba gördüyseniz:

  • Eğlenceli şeylere zaman ayırabilirsiniz.

Rüyada ticari araba kullanmak ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, renk ve eğlence geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ticari araba görmek amacına ulaşacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine delalettir.

Rüyada ticari gemi görmek onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ticari mal görmek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, isabetli kararlar alacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına tabir olunur.

Rüyada sarı ticari taksi görmek çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine alamet eder.

Rüyada ticari taksi sürmek hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, suçlamalardan aklanılacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine işaret eder.

Rüyada ticari araç kullanmak uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, büyük bir proje ortaya koyacağına alamet eder.

Rüyada ticari taksi almak hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, maddi yükümlülüklerin artacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments