Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babamın kızdığını görmek

Rüyada babamın kızdığını görmek

Rüyada babamın kızdığını görmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada babamın kızdığını gördüyseniz:

  • Hangi konuda ilerlemek istiyorsanız ya da size ne ilham veriyorsa o yöne ağırlık vermelisiniz.

Rüyada anne babaya kızmak kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, bütçesinin genişleyeceğine delalet eder.

Rüyada babanızın kızdığını görmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, kendisini mutsuz edeceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada babanızın size kızdığını görmek özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada babamın kızdığını görmek uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine tabir olunur.

Rüyada babaya kızdığını görmek yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, hayatının tamamen altüst olacağına tabir olunur.

Rüyada babaya kızmak sinirlenmek yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada babanın kızdığını görmek buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, bazı tartışmalar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş babaya kızmak aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments