Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tesbih yapıldığını görmek

Rüyada tesbih yapıldığını görmek

Rüyada tesbih yapıldığını görmek çevresinin kalabalıklaşacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, hüsrana uğrayacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına delalettir.

Rüyada tesbih yapıldığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda geç kalabilir veya erken davrandığınız için sorun yaşayabilirsiniz veya bazı şeylerin azı bazılarının fazlası sorun yaratabilir.

Rüyada tesbih yapıldığını görmek çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, geleceğin güzelliklerle dolacağına delalet eder.

Rüyada camiden tesbih çalmak hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, kötü durumlara düşürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yerden tesbih almak zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada namaz tesbihi görmek yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada tesbihi yere atmak hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine tabir olunur.

Rüyada birinin tesbih verdiğini görmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada tesbih tutmak işlerin sürekli artacağına, evinin geçiminin zorlaşacağına, bankadaki hesabının kabaracağına delalettir.

Rüyada tesbih hediye aldığını görmek etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments