Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tesbih çektiğini görmek

Rüyada tesbih çektiğini görmek

Rüyada tesbih çektiğini görmek huzurlu günler geçirileceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, zorlukları atlatacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına işarettir.

Rüyada tesbih çektiğini gördüyseniz:

  • Özel bazı ilişkilerinizde meydana gelen değişiklikler yaşadığınız yerde olumlu etki yaratabilir yaşam kalitenizi yükseltebilir.

Rüyada başkasının tesbih çektiğini görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada tesbih çekeni görmek kendisine olan güvenin artacağına, ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada tesbih çeken birini görmek aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada birinin tesbih çektiğini görmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, ün yapmayı başaracağına işarettir.

Rüyada tesbih çeken kadın görmek yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin tesbih çektiğini görmek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada tesbih çektiğini görmek küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına alamet eder.

Rüyada mavi tesbih görmek bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments