Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanızın ağladığını görmek

Rüyada babanızın ağladığını görmek

Rüyada babanızın ağladığını görmek hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, para yatıracağına ve zarar edeceğine, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, rahata ereceğine, ferahlayacağına, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine delalettir.

Rüyada babanızın ağladığını gördüyseniz:

  • Kendi haline bırakıp, olduğu gibi kabul etmelisiniz.

Rüyada ölmüş babasını görüp ağlamak düzenin kurulacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, kendini her konuda geliştireceğine tabir olunur.

Rüyada babasına ağlamak akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, elinin darlık görmeyeceğine, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına işarettir.

Rüyada babasına sarılarak ağlamak zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş babasına ağlamak yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına işarettir.

Rüyada ölen babası için ağlamak sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına inanılır.

Rüyada babasına sarılıp ağlamak çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada anne ve babanın ağladığını görmek zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine delalettir.

Rüyada ölmüş babanızın ağladığını görmek sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments