Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş babanızın ağladığını görmek

Rüyada ölmüş babanızın ağladığını görmek

Rüyada ölmüş babanızın ağladığını görmek huzur ve kazanç getireceğine, halsizleşeceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, dualarının karşılığını göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş babanızın ağladığını gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenin veya tanınmanın zamanıdır.

Rüyada babanın ölmesi ve ağlamak hak yemeyeceğine, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına delalettir.

Rüyada ölen babasına ağlamak rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babasını ağladığını görmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına delalettir.

Rüyada ölmüş babasını görüp ağlamak rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, özlemelerin son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada babasının öldüğüne ağlamak karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ölen babaya sarılıp ağlamak gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada babanın öldüğünü duymak ve ağlamak hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada babaya sarılıp ağlamak işveren koltuğunda oturacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments