Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teröristten kaçtığını görmek

Rüyada teröristten kaçtığını görmek

Rüyada teröristten kaçtığını görmek sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, dünya malı edineceğine, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine alamet eder.

Rüyada teröristten kaçtığını gördüyseniz:

  • Elde olan bilgilere göre harekete geçmemeniz gereken konular olabilir.

Rüyada teröristler tarafından kaçırıldığını görmek ömrünün uzun olacağına, çok hayırlı şeylere, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada teröristler tarafından kaçırılmak mal sahibi olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada teröristlerce kaçırılmak çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada terörist tarafından kaçırılmak manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına alamet etmektedir.

Rüyada teröristin kaçırdığını görmek beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına delalet etmektedir.

Rüyada teröristten kaçtığını görmek yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, aile hayatına adım atılacağına delalettir.

Rüyada terörist ve asker görmek uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada terörist yakalamak isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments