Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teröristle konuşmak

Rüyada teröristle konuşmak

Rüyada teröristle konuşmak zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada teröristle konuşmak gördüyseniz:

  • Bazı fikirlerinizi kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada teröristle konuşmak ikinci bir şans vereceğine, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine işarettir.

Rüyada teröristlerle çatışmak aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine inanılır.

Rüyada dağda terörist görmek haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına işaret eder.

Rüyada ölü terörist görmek daha şık mekanlarda eğleneceğine, böylece işlerini yoluna sokacağına, prestij kaybı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada teröristler tarafından öldürülmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada teröristlerce kaçırılmak hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada teröristle savaştığını görmek hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada teröristlerle çatışmaya görmek sıkıntılarının kısa süreceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments