Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada terör olmak

Rüyada terör olmak

Rüyada terör olmak maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, itibarının ve makamının artacağına, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine alamet eder.

Rüyada terör olmak gördüyseniz:

  • Beklemediğin tersliklerle karşılaşabilirsin.

Rüyada terörle savaşmak kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada terör saldırısı görmek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada terör öldürmek bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına işaret eder.

Rüyada terör olmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine tabir olunur.

Rüyada terör olayları görmek saygınlık elde edeceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada terör saldırısından kaçmak makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, işlerin düzeleceğine işaret eder.

Rüyada terör olayı görmek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, bazı tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Rüyada terörden kaçmak mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments