Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanın yaşadığını görmek

Rüyada babanın yaşadığını görmek

Rüyada babanın yaşadığını görmek girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına inanılır.

Rüyada babanın yaşadığını gördüyseniz:

  • Bazı planlarda değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada babanın yaşadığını görmek aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş babasının yaşadığını görmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölen babanın yaşadığını görmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş babanın yaşadığını görmek hayatının karışacağına, sıhhat kazanacağına, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada camide yaşadığını görmek kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine işaret eder.

Rüyada yaşadığı yeri görmek gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada yaşadığın yeri görmek kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına yorulur.

Rüyada başka bir şehirde yaşadığını görmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments