Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada terlik verdiğini görmek

Rüyada terlik verdiğini görmek

Rüyada terlik verdiğini görmek getirisinden daha fazla olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden rüya sahibinin hasta olacağına, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada terlik verdiğini gördüyseniz:

  • Ekonomik, hukuki, duygusal veya vergiler v.b ile ilgili konularda sabrınız taşabilir, sabretmekte veya öfke kontrolü yapmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada terlik verdiğini görmek yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, geçim derdi yaşayacağına, artık daha dikkatli davranacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir sürü terlik görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine rivayet eder.

Rüyada doktor terliği görmek eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine alamet eder.

Rüyada başkasının terliğini giydiğini görmek hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi terlik almak maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, güçlendikçe güçleneceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük terlik görmek bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmak arası terlik giymek dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, gönül kapılarının açılacağına alamet eder.

Rüyada çok fazla terlik görmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments