Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada terliğinin koptuğunu görmek

Rüyada terliğinin koptuğunu görmek

Rüyada terliğinin koptuğunu görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada terliğinin koptuğunu gördüyseniz:

  • Planlarınızı şimdilik gizli tutmanızda fayda var.

Rüyada terlik denemek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada terlikleri kaybetmek sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, ün yapmayı başaracağına yorulur.

Rüyada tuvalette terlik görmek zengin bir hayata sahip olunacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada terlikle dolaşmak işini en iyi şekilde yapacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil terlik görmek yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, kötü günlerini aşmayı başaracağına, şansın yüze güleceğine işarettir.

Rüyada yeni bir terlik giymek başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına delalettir.

Rüyada rahat terlik giymek birikmiş parasının olacağına, hem amaçlarına nail olamayacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz terlik vermek mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments