Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tereyağ satın almak

Rüyada tereyağ satın almak

Rüyada tereyağ satın almak yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, darlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tereyağ satın almak gördüyseniz:

  • Patronvari algılanabilecek tavırlardan kaçının.

Rüyada tereyağ satın almak dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına alamet eder.

Rüyada maydanoz tere görmek güzel ve bereketli işlere gireceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına işarettir.

Rüyada tereyağ eritmek atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, sorunların sürekli artacağına tabir olunur.

Rüyada tereyağ bal görmek zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, gitmediği yerlere gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada bozuk tereyağ görmek aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada küflenmiş tereyağ görmek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına delalettir.

Rüyada tereyağlı bal görmek daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ballı tereyağlı ekmek yemek neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments