Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tepsi dolusu altın görmek

Rüyada tepsi dolusu altın görmek

Rüyada tepsi dolusu altın görmek hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, borçlarını bitireceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, imkanlarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada tepsi dolusu altın gördüyseniz:

  • Üzerinizde bulunan bazı olumsuzluklardan kurtulmakla beraber başka konularda şansınız kapanmaktadır.

Rüyada tepsi dolusu altın görmek evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tepsi dolusu yemek görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tepside altın görmek ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine delalettir.

Rüyada altın tepsi görmek huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tepsi içinde altın görmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, uzaktan haberler işiteceğine delalettir.

Rüyada bir tepsi altın görmek yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına tabir olunur.

Rüyada sandık dolusu altın bulmak neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine delalettir.

Rüyada kese dolusu altın görmek bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, borca batacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments