Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tenceresi görmek

Rüyada tenceresi görmek

Rüyada tenceresi görmek çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, hayatını kazanırken keyif alacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına işarettir.

Rüyada tenceresi gördüyseniz:

  • Kendinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada tencerede saç görmek sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına delalettir.

Rüyada bakır tencere almak atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada içi su dolu tencere görmek içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, yaşamın daha kolay hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada tencerede pişmiş tavuk görmek bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocaman tencere görmek ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, anne babayla tatsızlık yaşanacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada paslı tencere görmek işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada tencerede et piştiğini görmek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına inanılır.

Rüyada tencerede yemek pişirmek başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments