Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaşık seti görmek

Rüyada kaşık seti görmek

Rüyada kaşık seti görmek elden çıkan malların geri kazanılacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada kaşık seti gördüyseniz:

  • İşiniz veya özel yaşamınızla ilgili bazı konular ya da tartışmalar daha karmaşık hal alabilir veya direkt cümleler söz konusu olabilir.

Rüyada çatal kaşık seti görmek sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çatal kaşık bıçak seti görmek yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaşık seti görmek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, verilen emeğin boşa gideceğine, işinde dar boğaza gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın set takmak bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine yorulur.

Rüyada set altın görmek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına işaret eder.

Rüyada set takı görmek geç de olsa huzura erileceğine, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada altın set takımı görmek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, hayatın belli bir düzene oturacağına tabir olunur.

Rüyada uyku seti görmek zenginliğe kavuşacağına, çok büyük işler gerçekleştireceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments