Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tencere hediye etmek

Rüyada tencere hediye etmek

Rüyada tencere hediye etmek ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine işarettir.

Rüyada tencere hediye etmek gördüyseniz:

  • Belli girişimleriniz konusunda karşı tarafı ikna edici tartışmalar içine girebilirsiniz.

Rüyada hediye tencere görmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına delalet eder.

Rüyada hediye tencere almak onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına işaret eder.

Rüyada tencere hediye etmek işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine delalet etmektedir.

Rüyada tencere hediye edildiğini görmek birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tencere hediye almak düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada tencereyi çöpe atmak sevap işleyeceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, makam sahibi olacağına, yükseleceğine delalet eder.

Rüyada tencere dolusu süt görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada parlak tencere görmek her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments