Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temizlik yapmayı görmek

Rüyada temizlik yapmayı görmek

Rüyada temizlik yapmayı görmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, takdir görecek pek çok iş yapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine rivayet eder.

Rüyada temizlik yapmayı gördüyseniz:

  • Bir harcama yapacaksınız, pazarlık edin.

Rüyada dişçide diş temizletmek şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, illet hastalıklara tutulmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada temiz yolda yürümek yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına delalet eder.

Rüyada temiz elbise giymek yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, malını ve canını riske edeceğine inanılır.

Rüyada tuvalet temizlerken görmek ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünü temiz görmek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ellerini temiz görmek bazı iş birlikleri yapacağına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine işaret eder.

Rüyada temiz yüz görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Rüyada temiz suda banyo yapmak kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments