Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz halılar görmek

Rüyada temiz halılar görmek

Rüyada temiz halılar görmek geçim derdinin kalmayacağına, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, insanları kıracağına, üzeceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada temiz halılar gördüyseniz:

  • Yanınızdaki insanlara moral aşılayın.

Rüyada yıkanmış temiz halı görmek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada temiz halı görmek büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada temiz halı yıkamak maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine işaret eder.

Rüyada temiz halılar görmek amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, risk almaktan özenle kaçınacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada temiz halı sermek çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, her zaman sevgi göreceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına işarettir.

Rüyada temiz suda halı yıkamak kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarılmış halı görmek hem yıpranacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada eski halı sermek kederlerinin son bulacağına, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments