Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz banyo görmek

Rüyada temiz banyo görmek

Rüyada temiz banyo görmek mutluluktan havalara uçacağına, iş ve zaman kaybına uğrayacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, paslı bir çiviye basabileceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine delalettir.

Rüyada temiz banyo gördüyseniz:

  • Sır saklamanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada banyo temizliği yapmak çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, ona şifa olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada banyoda temiz su görmek hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, kötü bir duruma düşürüleceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına inanılır.

Rüyada temiz bir banyo görmek kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, sağlığının da bozulacağına, bedeninin de iyileşeceğine alamet eder.

Rüyada banyo yapmak temizlenmek dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, evde dinlenmek zorunda olacağına, yüksek bir makamı olacağına delalettir.

Rüyada banyo yapıp temizlenmek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, bolluk ve bereket içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada banyoda temizlik yapmak rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine yorulur.

Rüyada temiz banyo görmek zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine işaret eder.

Rüyada banyoda temizlenmek ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, işindeki verimliliğinin düşeceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments