Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada banyoda temiz su görmek

Rüyada banyoda temiz su görmek

Rüyada banyoda temiz su görmek onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, yakın zamanda rahat edeceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada banyoda temiz su gördüyseniz:

  • Hayattan daha fazla zevk almak istiyorsunuz.

Rüyada temiz suyla banyo yapmak şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, kendisini yıpratacağına, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada banyoda temiz su görmek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, ticaretin büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada banyo temizliği yapmak bereketli günler geçirileceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelirinin de artmayacağına işarettir.

Rüyada banyo yapmak temizlenmek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada banyo yapıp temizlenmek maddi sıkıntılarının çözüleceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada temiz suda banyo yapmak ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, onun zamanını çalacağına rivayet eder.

Rüyada temiz bir banyo görmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada banyoda temizlik yapmak başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments