Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanın ev yaptırdığını görmek

Rüyada babanın ev yaptırdığını görmek

Rüyada babanın ev yaptırdığını görmek sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, arkasından gıybet edeceğine, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, maddi sıkıntılarından kurtulacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, sadaka ya da zekat vereceğine, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine alamet eder.

Rüyada babanın ev yaptırdığını gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz sizinle aynı ilgi alanlarına sahip veya sizin gibi düşünen kişilerle bir araya gelmenizi sağlayabilir.

Rüyada anne babasını evlenirken görmek hafifleyeceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine inanılır.

Rüyada babanın ev aldığını görmek çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına inanılır.

Rüyada ölmüş babayı evlenmiş görmek çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, onlardan iyilik ve yardım göreceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına inanılır.

Rüyada babayı evlenirken görmek sözleri tutulacağına, haksızlık edeceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine işarettir.

Rüyada babasının ev yaptığını görmek rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada babanın evlenmesini görmek nasiplerini alacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına delalet eder.

Rüyada babanın ev yaptırdığını görmek malların artacağına, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada anne babayı evlenirken görmek sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, hata yapılacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments