Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığın birinin hırsızlık yaptığını görmek

Rüyada tanıdığın birinin hırsızlık yaptığını görmek

Rüyada tanıdığın birinin hırsızlık yaptığını görmek makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığın birinin hırsızlık yaptığını gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla yemek yiyebilir ya da içki içebilirsiniz, fikirlerinizi abartılı şekilde sergileyebilir ya da tutabileceğinizden büyük sözler verebilirsiniz.

Rüyada tanıdık birinin hırsızlık yaptığını görmek ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığın birinin hırsızlık yaptığını görmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye delalet etmektedir.

Rüyada tanıdığının hırsızlık yaptığını görmek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına işaret eder.

Rüyada evine giren hırsızı yakalamak işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşini hırsızlık yaparken görmek başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefon hırsızı görmek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, ün yapmayı başaracağına, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına inanılır.

Rüyada ayakkabı hırsızı görmek sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine delalet eder.

Rüyada hırsızı evde yakalamak ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments