Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tekvir suresi okumak

Rüyada tekvir suresi okumak

Rüyada tekvir suresi okumak şansının ve bahtının daima açıkolacağına, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, kem gözlerden ve nazardan korunacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, rahata erileceğine, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine delalettir.

Rüyada tekvir suresi okumak gördüyseniz:

  • Kendinizde özgüveninize iyi gelecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada tekvir suresini okumak sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada tekvir suresi okumak kalifiye elemanlar arasına gireceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada tekvir suresi görmek mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada tekasür suresi görmek zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada tekasür süresini okumak siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına inanılır.

Rüyada fatır suresini okumak dünya ve ahiretinin güzel olmasına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına inanılır.

Rüyada namazda ihlas suresini okumak aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine delalettir.

Rüyada fil suresi okumak verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, duyduğu endişenin iki kat artacağına, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments