Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tekrar nişanlanmak

Rüyada tekrar nişanlanmak

Rüyada tekrar nişanlanmak sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, büyük sorunlarla boğuşulacağına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tekrar nişanlanmak gördüyseniz:

  • Duygularınızdaki bir değişiklik beklenmedik sürprizlere sebep olabilir.

Rüyada tekrar nişanlandığını görmek kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına delalet eder.

Rüyada tekrar nişanlanmak sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evliyken tekrar nişanlanmak kendi işinin sahibi olacağına, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada aynı kişiyle tekrar nişanlanmak planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada eski nişanlıyla tekrar nişanlanmak artık daha dikkatli davranacağına, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evli birinin tekrar evleneceğini görmek kendisine fırsatlar yaratacağına, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, herkesin takdirinin toplanacağına yorulur.

Rüyada yaşayan birinin ölüp tekrar dirildiğini görmek rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş birini tekrar ölmüş görmek elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments