Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tekrar evlendiğini görmek

Rüyada tekrar evlendiğini görmek

Rüyada tekrar evlendiğini görmek borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine işaret eder.

Rüyada tekrar evlendiğini gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz uzak bir yerde bir bayanla buluşmanız ya da rastlaşmanız olasıdır.

Rüyada evli olupta tekrar evlendiğini görmek elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne babanın tekrar evlendiğini görmek bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına tabir olunur.

Rüyada evli birinin tekrardan evlendiğini görmek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine inanılır.

Rüyada evli olduğun kişiyle tekrar evlenmek işsizseniz işe gireceğinize, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, fesatlıklar içinde kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada tekrar eşiyle evlendiğini görmek aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine delalet eder.

Rüyada eski eşinle tekrar evlenmek rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine işarettir.

Rüyada karısıyla tekrar evlenmek koltuğunun da yükseleceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada tekrar kocasıyla evlenmek yokluğun biteceğine, rahata erileceğine, kazancının her gün daha fazla artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments