Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tekir kedi görmek

Rüyada tekir kedi görmek

Rüyada tekir kedi görmek zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, kazancının her geçen gün artacağına, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine işarettir.

Rüyada tekir kedi gördüyseniz:

  • Bazı konulara yaklaşımlarınız veya bazı problemlere getirdiğiniz çözümler diğer kişilerle aynı olmayabilir.

Rüyada yavru tekir kedi görmek yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, zor günlerin yaşanacağına, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada tekir kedi görmek iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına inanılır.

Rüyada tekirdağua gitmek rahat bir hayat yaşayacağına, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına inanılır.

Rüyada tekir balığı görmek masraflarının azalacağına, kalp kırıklığına neden olacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tekir bekir ayakkabı görmek sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizin içinde kedi görmek kafasının da rahat edeceğine, ekmeğinin bereketleneceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada kuşu kediden kurtarmak günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine işarettir.

Rüyada siyah kedi köpek görmek böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, onunla üzülüp, ağlayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments