Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tekerleksiz araba görmek

Rüyada tekerleksiz araba görmek

Rüyada tekerleksiz araba görmek zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, heyecan ve hareketlilik geleceğine rivayet eder.

Rüyada tekerleksiz araba gördüyseniz:

  • Edineceğiniz bilgilerin ilk elden olmasına önem vermelisiniz.

Rüyada üç tekerlekli araba görmek hastalıkların sona ereceğine, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize  inanılır.

Rüyada araba tekerleği değiştirmek aile bireylerinin çok üzüleceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına alamet eder.

Rüyada tekerleksiz araba görmek yurtdışına gidileceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tekerlekli araba görmek çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına işarettir.

Rüyada kamyon tekerleği görmek insanların güvenini kazanacağına, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tekerlekli sandalye oturduğunu görmek büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tekerlekli sandalyeye oturmak çaresiz durumlara düşeceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Rüyada sağlam birini tekerlekli sandalyede görmek iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments