Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tekeri görmek

Rüyada tekeri görmek

Rüyada tekeri görmek işlerin devam edeceğine, yol alacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri mağlup edeceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine alamet eder.

Rüyada tekeri gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız iş konularında fazla aktif olmamanız daha verimli olabilir.

Rüyada tekerli sandalye görmek kendine geleceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada teker değiştirmek en gösterişli arabalara bineceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına işaret eder.

Rüyada teker sökmek rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, çok güzel günler geçirileceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına tabir olunur.

Rüyada tekeri patlak bisiklet görmek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada otobüs tekeri görmek başka alanlara yöneleceğine, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada arabanın tekerini patlak görmek üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bisikletin tekerinin patladığını görmek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, güzel huylarını terk edeceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada traktör tekeri görmek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments