Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tekbir görmek

Rüyada tekbir görmek

Rüyada tekbir görmek çok güzel adımlar atılacağına, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, engellerden kurtulacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tekbir gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten kaçınmalı, ani hareketler esnasında dikkatli olmalısınız.

Rüyada camide tekbir getirmek kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tekbir ve salavat getirmek elindeki malların gideceğine, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına yorulur.

Rüyada ağlayarak tekbir getirmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına alamet eder.

Rüyada tekbir getirerek uçmak büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, güzel zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada tekbir sesleri duymak şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabede tekbir getirmek ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine rivayet eder.

Rüyada tekbir getirerek uyanmak aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, rahatının bozulacağına alamet eder.

Rüyada tekbir sesini duymak zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments