Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanın arkadaşını görmek

Rüyada babanın arkadaşını görmek

Rüyada babanın arkadaşını görmek şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada babanın arkadaşını gördüyseniz:

  • Araştırmadan anlayamazsınız.

Rüyada babanın arkadaşını görmek gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının ölmüş babasını görmek mevkilerinin yüksek olacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek arkadaşın babasını görmek çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşın babasını görmek çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşının babasını öldüğünü görmek hayat standartlarının yüksek olacağına, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşın babasının öldüğünü görmek huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının annesini babasını görmek çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada bir arkadaşın babasını görmek dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments